geverifieerd-adres.nl is niet een typisch keurmerk voor webshop of websites. Het is een methode om je omzet te verhogen, je klant een vertrouwd gevoel te geven daar te laten zien wie je bent. Of beter gezegd, “waar je bereikbaar bent”

partner van adres controleren geverifieerd-adresWaar je bereikbaar bent is natuurlijk een moment-opnamen maar via de 2 weg verificatie eventuele ID identificatie gaan wij verder veel verder dan een passief keurmerk, Handelsregister of SIDN.

Ben je ondernemend, heb je een geschikt netwerk, behartig jij belangen voor verkopers of kopers? Zie je iets in samenwerken?

Om je een idee te geven wat wij standaard kunnen aanbieden:

Member-get-member:
Klanten brengen klanten aan en krijgen een vergoeding (10 pct) van iedere klant die ze aanbrengen. Info

Affiliate
Online affiliate programma; zelf een link aanmaken en direct beginnen, ook voor niet klanten. De vergoeding is standaard ook 10 procent van de omzet Info

Partner
Een samenwerking waarbij member-get-member gecombineerd zijn; bv een business centre dat een eigen klant/lid aanbrengt onder een naam van ons.

White label
Een partnerprogramma (zie hierboven) waarbij de partner onze diensten gaat aanbieden zonder onze naam te noemen. Hierbij kunnen wij wel/niet ook customer support verrichten.

Private label
Ons systeem (al dan niet met onze recourses) beschikbaar stellen; partner krijgt volledig zijn eigen look and feel en is vrij zelf prijzen te bepalen en geselecteerde diensten van ons af te nemen; allemaal onder de naam van de partner.

Neem gerust contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode:

Verstuur