Meer verkopen, minder twijfels door betrouwbaar zaken te doen. De kosten, die zijn eenmalig zonder verdere verplichtingen! 

  • v.a. 3 namen 10% extra korting
  • v.a. 5 namen 20% extra korting

Deze extra korting is ook geldig met eventuele andere acties. De korting is van toepassing bij gelijktijdig bestellen van het zelfde type verificatie. De verificatie dient plaats te vinden op hetzelfde adres. De korting zal in de “winkelwagen” direct per te controleren naam toegepast worden.

Wil je weten waarom je meer verkoopt met een gecontroleerd adres?

3 sterren
Nu 8,50 eenmalig
Tweeweg-verificatie
Doeltreffende adres controle
Incl. online certificaat
Incl. 3 sterren logo
Geen abonnement!
Meer dan 3 adressen / websites: 10% extra korting
Meer dan 5 adressen / websites: 20% extra korting
4 sterren
19,50 eenmalig
Tweeweg-verificatie, aangetekend!
Veilige adres controle
Incl. online certificaat
Incl. 4 sterren logo
Geen abonnement!
Meer dan 3 adressen / websites: 10% extra korting
Meer dan 5 adressen / websites: 20% extra korting
5 sterren
49,50 eenmalig
Persoonlijke-verificatie, op het adres incl ID check!
Zeer veilige adres controle
Incl. online certificaat
Incl. 5 sterren logo
Geen abonnement!
Meer dan 3 adressen / websites: 10% extra korting
Meer dan 5 adressen / websites: 20% extra korting
Tijdelijke actie:
Heb je meerder webshops? Of namen te controleren en mag dit op 1 online certificaat? Dan betaal je tijdelijk slechts 59,- euro voor maximaal 10 namen 5 Sterren ID-Verificatie  inclusief gratis bankrekening nummer verificatie op het certificaat. Deze prijs is inclusief gebruik van het 5 sterren-logo (keurmerk) op al die websites / webshops. Bestellen kan hier.

 

Controleren van een adres, dat kunnen wij op verschillende manieren doen;

onlineadres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres controlerenTweeweg-verificatie: de adreshouder heeft zich aangemeld en ontvangt op dat specifieke adres een controle-code. Deze code moet dan online via de beveiligde verbinding terug gekoppeld worden. Dit kan dus alleen als de ontvanger ook daadwerkelijk toegang heeft tot dit adres. Dit is een eenvoudige maar doeltreffende methode; Google & UPS gebruiken dit bijvoorbeeld ook voor nieuwe klanten. Bekijk de details of bestel online, eenmalig 8,50 (exclusief btw) zonder abonnement! 

adres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres online controlerenAangetekende-verificatie: vergelijkbaar met de tweeweg-verificatie alleen moet de ontvanger (aanvrager) ook nog zijn of haar handtekening plaatsen bij ontvangst van de unieke code; extra zekerheid. Bekijk de details of bestel online, eenmalig 19,50 (exclusief btw) zonder abonnement! 

adres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres controleren onlineID-Verificatie vergelijkbaar met de Aangetekende-verificatie alleen ontvangt de aanvrager de code niet per aangetekende post maar komen wij het adres fysiek controleren en de aanvrager zal zich dan “aan de deur” ook moeten legitimeren met een geldig ID. Bekijk de details of bestel online, eenmalig 49,50 (exclusief btw) zonder abonnement! 

Optioneel:
Bankrekening-nummer op certificaat!

Wij kunnen de 3 laatste cijfers (bv. ******123) van de bankrekening waarmee je ons betaald op het certificaat tonen: extra zekerheid voor jouw klanten! (Eenmalig 3,75 per naam / te selecteren)

Bulk korting?
De genoemde korting is eerlijk, wij hebben immers minder “transport”. Je ontvangt overigens wel voor iedere aanvraag een apart certificaat.

Heb je nog meer namen die jij wilt laten controleren of vind jij het “oke” om meerdere namen op 1 certificaat te hebben? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing!

 

Meer veilige online transacties, minder slapeloze nachten voor zakelijke en particuliere transacties.