Veilig zaken doen, weten met wie? Wij controleren adressen!

  • 1 ster is vertrouwen op de blauwe ogen
  • 2 sterren is een telefoonboek of kamer van koophandel
  • 3 sterren is een up-to-date tweeweg verificatie
  • 4 sterren is een aangetekende tweeweg-verificatie
  • 5 sterren is een fysieke controle van het adres inclusief ID identificatie

onlineadres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres controlerenTweeweg-verificatie: de adreshouder heeft zich aangemeld en ontvangt op dat specifieke adres een controle-code. Deze code moet dan online via de beveiligde verbinding terug gekoppeld worden. Dit kan dus alleen als de ontvanger ook daadwerkelijk toegang heeft tot dit adres.

adres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres online controlerenAangetekende-verificatie: vergelijkbaar met de tweeweg-verificatie alleen moet de ontvanger (aanvrager) ook nog zijn of haar handtekening plaatsen bij ontvangst van de unieke code; extra zekerheid.

adres opzoeken geverifieerd-adres.nl adres controleren onlineID-Verificatie vergelijkbaar met de Aangetekende-verificatie alleen ontvangt de aanvrager de code niet per aangetekende post maar komen wij het adres fysiek controleren en de aanvrager zal zich dan “aan de deur” ook moeten legitimeren met een geldig IDKort samengevat in sterren:

Optioneel:
Bankrekening-nummer op certificaat!

Alleen personen en bedrijven die een adres hebben dat door ons is gecontroleerd en geverifieerd mogen het gecontroleerd-adres.nl logo gebruiken.