Tijden veranderen, dat zie je niet alleen bij hoe mensen en bedrijven zaken doen maar ook bij andere instanties, Niet ieder Keurmerk is ook actief, sterker eerder passief! Wij controleren adressen op een actieve manier.

In het verleden werden de adressen van ondernemers jaarlijks gecontroleerd door de Kamer van Koophandel (Handelsregister), dat is helaas niet meer; deze adres-controle door de Kamer van Koophandel is afgeschaft!

Als jij een betaling hebt gedaan en die blijkt niet juist te zijn; een bank geeft niet zomaar informatie over het adres van een bankrekening.

De SIDN (De Nederlandse Domein-naam beheerder) toont geen adressen meer bij de online registratie-gegevens van een website / webshop.

Wij bieden een vrijwillige oplossing, speciaal voor iedereen die wil laten zien dat ze eerlijk zaken doen!

Wat wij doen klinkt eenvoudig, maar wij doen het goed en zorgvuldig.

Dit doen wij voor “iedereen” die dat wil, voor webshops en websites maar ook voor particulieren en stichtingen.

Meest gestelde vragen / antwoorden:

Ja, wij hanteren algemene voorwaarden. Het zijn maar een paar regels; over eerlijk zaken doen en een deel over hoe en wat wij werken.

Het principe is “samen eerlijk en duidelijk zaken-doen”

De voorwaarden staan hier. 

Antwoorden over bestaande adres verificatie:

Online een certificaat bekijken. Dit kan bijvoorbeeld via de link vanaf de website van de verkoper of via het sterren-logo op die site. Wat de klant dan ziet kan je hier bekijken

Privacy nemen wij heel serieus. Een adres, of dit nu zakelijk of een privé adres is, gecontroleerd maar dat wil niet zeggen dat wij alle gegevens zomaar vrij geven.

Als er vragen, noem het een conflict of dispuut zijn over de geldigheid en juistheid van een adres dan verstekken wij alleen gegevens aan advocaten, politie & justitie en andere officiële opsporingsdiensten.

Dit betekend dus dat iedereen wel de gegevens online kan zien inclusief waneer en hoe er gecontroleerd is. Dit kan eenvoudig door middel van de link te volgen die de verkoper/aanbieder op een website heeft, marktplaats laat zien of via mail heeft gestuurd.

Deze gegevens kan een bezoeker natuurlijk ook altijd opslaan of printen.

Alleen wanneer er verdere achterliggende documenten, tracks etc. gewenst zijn geven wij die “extra” gegevens dus alleen aan de genoemde officiële instanties. Daarbij informeren wij (indien mogelijk) onze klant over deze aanvraag, dit zou een minnelijke oplossing kunnen betekenen.

Verder zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij spammen niet, wel kunnen wij klanten informeren over onze dienstverlening. Misschien wel het belangrijkste is dat wij privacy & zorgvuldigheid serieus nemen. Dit doen wij in onze procedures maar ook door telkens naar (de beveiliging) van onze systemen te kijken. Wij zullen nooit ongevraagd gegevens aan Derden doorspelen (anders dan dat de wet van ons redelijkerwijs verlangt) .Wij slaan de achterliggende documentatie(s) en gegevens voor traceren minimaal 18 maanden op.

Antwoorden over algemene vragen:

Ja! geverifieerd-adres is gewoon te gebruiken op een smartphone. is een adres juist van een webshop of martplaatHet scherm zal zich precies aanpassen aan het toestel. Meer vragen en antwoorden staan hier. Contact opnemen kan natuurlijk ook.

Ja! geverifieerd-adres maakt serieus werk van beveiliging. Is een adres juist? Adres van een webshop of marktplaats? Ons systeem vraagt om beveiliging serieus te nemen. Wij monitoren onze procedures en systemen continue, dat is de basis van een veilig systeem. Verder gebruiken wij moderne en up-date software, is onze verbinding “secure” met encrypte (zie groene veilige adres balk in de browser) verder handelen wij betaling extern af via iDeal.

Daarnaast draait onze systeem over 2 verschillende installaties. De technische handjes zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

Wie zit er achter geverifieerd adres?

Antwoord of vraag niet gevonden?

Antwoord of vraag niet gevonden? Contact opnemen kan natuurlijk ook. Wij helpen graag verder!