Omzet verhogen kan eenvoudiger dan je denkt! Veel (online) transacties blijven “hangen” omdat er een gebrek aan vertrouwen is bij de potentiële koper.

Tijden veranderen, dat zie je niet alleen bij hoe mensen en bedrijven zaken doen maar ook bij andere instanties, Niet ieder Keurmerk is ook actief, sterker eerder passief! Wij controleren adressen op een actieve manier.

beste en goedkoopste keurmerk

In het verleden werden de adressen van ondernemers jaarlijks gecontroleerd door de Kamer van Koophandel (Handelsregister), dat is helaas niet meer zo! Deze adres controle door de Kamer van Koophandel is afgeschaft! Wij bieden een vrijwillige oplossing, speciaal voor iedereen die wil laten zien dat ze eerlijk zaken doen!

Wat wij doen klinkt eenvoudig, maar wij doen het goed en zorgvuldig.

Dit doen wij voor “iedereen” die dat wil, voor webshops en websites maar ook voor particulieren en stichtingen. 

Particulieren kunnen ons gebruiken om te handelen op bijvoorbeeld een marktplaats. Meer vertrouwen bij je kopers, kopers gaan over grotere afstanden (bij jou!) kopen en handelen de transactie sneller af. Lees de meest gestelde vragen voor verkopers.

Maar natuurlijk ook stichtingen en verengingen, willen mensen (bijvoorbeeld) doneren “het voelt goed maar ik ken ze niet” laat zien wie je bent!

Met meer dan 15 jaar “online” ervaring hebben wij de kennis maar ook de ondernemers ervaring die wij graag delen! Weten wie de oprichter is?

Webshops, websites (met of zonder online winkel) die graag meer transacties hebben, twijfel weg willen nemen kunnen al voor een paar euro hun adres laten verifiëren. Bekijk hoe wij dat doen of lees de meest gestelde vragen voor verkopers.

De antwoorden op de meest gestelde vragen over geverifieerd-adres.nl voor (potentiële) kopers staan hier.

Antwoorden over aanvragen:

Als je meerdere namen, bedrijfsnamen of websites (webshops) hebt en je wilt korting… dan begrijpen wij dit!
Wij hanteren een standaard staffel: bij 3 en meer namen 10% korting. Als er 5 en meer namen gecontroleerd moeten worden is er een korting van 20%.

Deze korting is eerlijk, wij hebben immers minder “transport”. Je ontvangt overigens wel voor iedere aanvraag een apart certificaat.

Heb je nog meer namen die jij wilt laten controleren of vind jij het “oke” om meerdere namen op 1 certificaat te hebben? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode:

Verstuur
 

Een adres op juistheid controleren kan al binnen 24 uur, het maakt niet uit welk type verificatie. Dit heeft vooral met de dagen in de week te maken. Vanuitgaande dat de verificatie code de volgende WERK-dag aankomt. De code die wij vrijdag’s versturen komt dan maandag of misschien pas op dinsdag aan.

Een uitgebreide controle van het adres inclusief ID verificatie kan altijd ook op maandag bezorgt worden, ook al is deze op vrijdag of in het weekend aangevraagd!

Klinkt misschien raar, maar dat heeft te maken dat wij dit beter kunnen plannen; wij zijn niet afhankelijk van de post.

Zodra de code is ontvangen en aan ons teruggekoppeld zal die code normaal dezelfde dag verwerkt zijn. Als deze code door ons is verwerkt dan staat dit online beschikbaar voor je klant en heb jij een e-mail ontvangen met een link naar het unieke verificatie-certificaat.

TIP!

Je kan je privacy “iets” afschermen in het certificaat. Genoeg om te laten zien wat het adres is maar net niet genoeg om je adres zo laten opzoeken”

iets meer privacy adres controleren

Dit kan je eenvoudig in het bestel proces aangeven. (het is een keuze die wel/niet geselecteerd moet worden)

 Wij controleren voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren gebruikers.

Let wel op dat al onze prijzen exclusief btw zijn omdat wij primair voor zakelijke verkopers zijn 

Iedereen kan bij ons verschillende namen laten verifiëren. Wat wij doen is een controle uitvoeren of het opgegeven adres ook beantwoord aan onze controle vraag (code)
Hiermee weten wij dat er dus persoonlijke toegang is geweest tot dit fysieke (huis)adres.

Je kan aangeven welke naam (of dit nu webshop-naam of handelsnaam of marktplaats naam is maakt niet uit) jij verklaard bij dit adres.
Je kan ook meerdere (soorten) namen tegelijk laten verifiëren; v.a. 3 namen ontvang je zelfs korting.

De verificatie van het adres is geldig zolang jij wilt! De verificatie verloopt namelijk niet. Je bent ook niet verplicht deze te verlengen. Je kan altijd, precies en alleen als jij dit wilt een verificatie verversen. Dit kan je jaarlijks doen of helemaal nooit meer.

Overigens, als blijkt dat de verificatie gegevens niet meer juist zijn zullen wij jou daar over informeren.

De kans is natuurlijk groot dat wij periodiek een aanbieding zullen doen om een bestaande verificatie te laten verversen.

Ja! Wij hebben een speciale pagina met een voorbeeld certificaat. Dit dus het certificaat wat jouw klant ook kan zien,

Op deze pagina zie je ook de verschillen van/tussen de certificaten (3 t/m 5 sterren)

Ik heb verschillende soorten namen, webshop handelsnaam marktplaats..

Iedereen kan bij ons verschillende namen laten verifiëren. Wat wij doen is een controle uitvoeren of het opgegeven adres ook beantwoord aan onze controle vraag (code)
Hiermee weten wij dat er dus persoonlijke toegang is geweest tot dit fysieke (huis)adres.

Je kan aangeven welke naam (of dit nu webshop-naam of handelsnaam of marktplaats naam is maakt niet uit) jij verklaard bij dit adres.
Je kan ook meerdere (soorten) namen tegelijk laten verifiëren; v.a. 3 namen ontvang je zelfs korting.
In stap 1 van het voorbeeld zie je hoe je meerdere namen tegelijk kan laten controleren.

geverifieerd-adres.nl certificaat adres check

Laat je adres controleren door geverifieerd-adres.nl en maak gebruik van deze voordelen.

Gebruik deze methode dus ook als je zelf geen webshop hebt, of als je regelmatig via Marktplaats(en) wilt verkopen.

Hoe?

Een link in een online advertentie kost vaak extra geld, dat kan je natuurlijk doen. Wat jij ook kan doen is het logo “waar jij recht op hebt” plaatsen bij de afbeeldingen.

Daarnaast kan je natuurlijk in je advertentie tekst aangeven dat jouw adres is geverifieerd en dat je met alle plezier die link wilt mailen. Jij kan dan jouw unieke link mailen; jouw potentiële klant kan dan jouw gegevens bij ons zien. Dit is een goede manier op je adres te laten controleren; geef bij voorkeur je marktplaats naam aan in de door ons op te geven “naam”

Bekijk de foto-uitleg speciaal voor marktplaats verkopers / kopers

(in dit voorbeeld heb ik de bekende marktplaats gebruikt, deze methode kan natuurlijk voor vele andere marktplaatsen gebruikt worden.)

Er zijn geen kosten voor abonnement of andere verborgen kosten. Het  isprecies zo als jij ziet; de kosten zijn eenmalig!

De verificatie van het adres is geldig zolang jij wilt! De verificatie verloopt namelijk niet. Je bent ook niet verplicht deze te verlengen.

Je kan altijd, precies en alleen als jij dit wilt een verificatie verversen. Dit kan je jaarlijks doen of helemaal nooit meer.

De kans is natuurlijk groot dat wij periodiek een aanbieding zullen dien om een bestaande verificatie te laten verversen.

Als de unieke code die wij hebben verzonden naar het opgegeven adres niet is aangekomen kunnen wij het adres uiteraard niet controleren op juistheid.

Dan is er een belangrijke vraag te stellen, waarom is deze code niet aangekomen…
Als bij een verificatie met ID het afleveren niet gelukt is omdat de contactpersoon niet aanwezig was of geen geldige ID heeft kunnen laten zien op het opgegeven tijdstip moet de verificatie opnieuw aangevraagd en verwerkt worden.

Overigens ook in alle andere gevallen, neem zsm contact met ons op.

Wij proberen dan samen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Wij zijn van de duidelijkheid; klant is koning maar we moeten samen kijken hoe wij dit kunnen oplossen.

Ja, wij hanteren algemene voorwaarden. Het zijn maar een paar regels; over eerlijk zaken doen en een deel over hoe en wat wij werken.

Het principe is “samen eerlijk en duidelijk zaken-doen”

De voorwaarden staan hier. 

Ja! wij hebben een voorbeeld van alle stappen hier staan, kort gezegd zijn het maar een paar stappen die je moet ondernemen; de rest doen wij!

Hoe gebruik ik het sterren-logo (directe link, nieuwe pagina)

Antwoorden over factuur en betalen: 

geverifieerd-adres.nl accepteert betalingen via iDEAL en via bankoverschrijving. Gebruik van iDEAL is zonder extra kosten, betalen met een bankoverschrijving kost 4 euro extra.

Deze extra kosten bereken wij door omdat onze prijs al heel erg laag is. Onze prijs is zeker heel erg laag in vergelijking met passieve keurmerken.

Als de betaling per bank zal plaatsvinden wachten wij met de verificatie tot deze betaling door ons is ontvangen. 

geverifieerd-adres.nl verstuurt de factuur per e-mail. In bijna alle e-mails die wij versturen gedurende het controleren van een adres zit een (kopie) factuur bijgesloten.

Antwoorden over bestaande adres verificatie:

Jouw klant kan online jouw certificaat bekijken. Dit kan hij bijvoorbeeld te doen via de link die jij hem geeft of via het sterren-logo op jouw site. Wat jouw klant dan ziet kan je hier bekijken

Als een een verificatie niet juist meer is of er is een fout “ingeslopen” bij het aanvragen of verwerken is er een mogelijkheid dat wij dit kunnen aanpassen.

Dit is totaal afhankelijk van hoe en wat die fout is. Als het adres veranderd is moet er natuurlijk een nieuwe verificatie gedaan worden. Een ieder heeft belang bij juiste adressen en een juiste controle van deze adressen.

Neem gerust contact met ons op als er een specifieke vraag is.

Met geverifieerd-adres.nl proberen wij zo up-to-date mogelijk te zijn, komt u iets tegen waarvan u denkt dat dit niet klopt… dan gaan wij dit controleren.

Is het een fout? Maken mensen moedwillig misbruik? Klopt er iets niet (meer)? Een vergissing is menselijk ….

Geef hier aan waarvan u denkt dat de gegevens onjuist zijn (bijvoorbeeld op de webshop staat 5***** terwijl hier maar 3 sterren staan vermeld).

Meer vragen en antwoorden staan hier. Contact opnemen kan natuurlijk ook.

Privacy nemen wij heel serieus. Een adres, of dit nu zakelijk of een privé adres is, gecontroleerd maar dat wil niet zeggen dat wij alle gegevens zomaar vrij geven.

Als er vragen, noem het een conflict of dispuut zijn over de geldigheid en juistheid van een adres dan verstekken wij alleen gegevens aan advocaten, politie & justitie en andere officiële opsporingsdiensten.

Dit betekend dus dat iedereen wel de gegevens online kan zien inclusief waneer en hoe er gecontroleerd is. Dit kan eenvoudig door middel van de link te volgen die de verkoper/aanbieder op een website heeft, marktplaats laat zien of via mail heeft gestuurd.

Deze gegevens kan een bezoeker natuurlijk ook altijd opslaan of printen.

Alleen wanneer er verdere achterliggende documenten, tracks etc. gewenst zijn geven wij die “extra” gegevens dus alleen aan de genoemde officiële instanties. Daarbij informeren wij (indien mogelijk) onze klant over deze aanvraag, dit zou een minnelijke oplossing kunnen betekenen.

Verder zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij spammen niet, wel kunnen wij klanten informeren over onze dienstverlening. Misschien wel het belangrijkste is dat wij privacy & zorgvuldigheid serieus nemen. Dit doen wij in onze procedures maar ook door telkens naar (de beveiliging) van onze systemen te kijken. Wij zullen nooit ongevraagd gegevens aan Derden doorspelen (anders dan dat de wet van ons redelijkerwijs verlangt) .Wij slaan de achterliggende documentatie(s) en gegevens voor traceren minimaal 18 maanden op.

Antwoorden over algemene vragen:

Ja! geverifieerd-adres is gewoon te gebruiken op een smartphone. is een adres juist van een webshop of martplaatHet scherm zal zich precies aanpassen aan het toestel. Meer vragen en antwoorden staan hier. Contact opnemen kan natuurlijk ook.

Ja! geverifieerd-adres maakt serieus werk van beveiliging. Is een adres juist? Adres van een webshop of marktplaats? Ons systeem vraagt om beveiliging serieus te nemen. Wij monitoren onze procedures en systemen continue, dat is de basis van een veilig systeem. Verder gebruiken wij moderne en up-date software, is onze verbinding “secure” met encrypte (zie groene veilige adres balk in de browser) verder handelen wij betaling extern af via iDeal.

Daarnaast draait onze systeem over 2 verschillende installaties. De technische handjes zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

Wie zit er achter geverifieerd adres?

Antwoord of vraag niet gevonden?

Antwoord of vraag niet gevonden? Contact opnemen kan natuurlijk ook. Wij helpen graag verder!